Ανακαίνιση μπάνιου μόνο με την ανανέωση του αρμόστοκου

Βαθμός Δυσκολίας

Θέλετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας και να του δώσετε μια νότα φρεσκάδας, αλλά τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν μια ριζική ανακαίνιση; Έχουμε να σας προτείνουμε μια ιδέα που θα σας χαρίσει άμεσα αποτελέσματα που θα σας καταπλήξουν. Η ανανέωση και μόνο του αρμόστοκου στα πλακάκια του μπάνιου αρκεί κυριολεκτικά για να κάνει τη διαφορά.

Βήμα 1ο Επιλογή αρμόστοκου

Συνδυάστε τα πλακάκια σας με τον κατάλληλο αρμόστοκο και απογειώστε την αισθητική του χώρου σας! Πειραματιστείτε με τις χρωματικές επιλογές και δώστε στο μπάνιο σας το νέο στυλ που επιθυμείτε. Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα και πρωτοποριακό design, επιλέξτε τον αρμόστοκο MULTIFILL EPOXY GLITTER! Το MULTIFILL EPOXY GLITTER αρκεί για να δώσετε στυλ, ζωντάνια και μία αίσθηση πολυτέλειας στο παλιό, βαρετό σας πλακάκι, ενώ μπορεί να συνδυαστεί άψογα και με οποιαδήποτε διακοσμητική ψηφίδα.

brochura_glitter_final-gr_09

Αν πάλι τα βρίσκετε σκούρα στην επιλογή απόχρωσης, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Επισκεφθείτε το εύχρηστο εργαλείο της ISOMAT www.isomat-multifill.com και βρείτε τον χρωματισμό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ των πλακιδίων σας, σε τέσσερα απλά βήματα.

Δείτε εδώ όλη τη διαθέσιμη γκάμα αρμόστοκων MULTIFILL της ISOMAT.

Βήμα 2ο Αφαίρεση παλιού αρμόστοκου

Το επόμενο βήμα απαιτεί την αφαίρεση του παλιού αρμόστοκου, ξύνοντάς τον, ώστε να βαθύνουμε τον αρμό των πλακιδίων έως και 2-3 χιλ. Η εργασία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο εργαλεία: με ξύστρα ή με μικρή ηλεκτρική φρέζα. Είναι σημαντικό να απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο τεχνίτη για τη συγκεκριμένη εργασία, καθώς η διαδικασία απαιτεί εξαιρετική προσοχή και επιμέλεια, προκειμένου να μην  «πληγωθούν» οι άκρες των πλακιδίων.

Βήμα 3ο Εφαρμογή νέου αρμόστοκου

Στη συνέχεια, ακολουθεί η ετοιμασία του αρμόστοκου που έχετε επιλέξει, με βάση τις ανάγκες του χώρου σας και τον χρωματισμό που επιθυμείτε, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία του.

Ο αρμόστοκος απλώνεται επάνω στους αρµούς µε λαστιχένια σπάτουλα, µε φορά διαγώνια προς τους αρµούς, φροντίζοντας να γεµίσουν οι αρμοί σε όλο τους το βάθος.  Το υλικό που περισσεύει πρέπει να απομακρυνθεί με διαγώνιες κινήσεις και με τη λαστιχένια σπάτουλα να έχει κλίση 90ομε τα πλακίδια.

mg_6569

Βήμα 4ο Καθαρισμός επιφάνειας

Αφού έχει τραβήξει ο αρμόστοκος, η επιφάνεια πρέπει να καθαριστεί μ’ ένα ελαφρά βρεγμένο σφουγγάρι. Προσοχή! Το σφουγγάρι δεν πρέπει να είναι πολύ βρεγμένο, γιατί μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση αλάτων στον αρμό.

Τέλος, καθαρίζουμε τα πλακάκια και τον αρμό με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί για να απομακρυνθούν τα υπολείμματα του αρμόστοκου από τα πλακάκια και να γίνει το τελικό φινίρισμα του αρμού.

Αυτό ήταν! Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και θα ανανεώσει τόσο το μπάνιο σας, που θα κάνει τους καλεσμένους σας να αναρωτιούνται ποια ήταν η αλλαγή που αναβάθμισε τόσο πολύ την αισθητική του χώρου σας!

image-fb4880c5b9bd79290b31b70e3c540f23