Δείτε το video εφαρμογής της πατητής τσιμεντοκονίας σε δάπεδο

Βαθμός Δυσκολίας

Παρακολουθήστε τη βήμα προς βήμα διαδικασία εφαρμογής της πατητής τσιμεντοκονίας DUROCRET-DECO σε δάπεδο, τη δημιουργία τεχνοτροπιών κατά τη διαμόρφωση της τελικής επιφάνειας, καθώς και την εφαρμογή του VARNISH-PU 2K σε GLOSS και MAT (πολυουρεθανικό βερνίκι δύο συστατικών).

Με βαθιές ρίζες στην αρχιτεκτονική της Μεσογείου, η πατητή τσιμεντοκονία συνεχίζει να βελτιστοποιείται και να πρωταγωνιστεί στις σύγχρονες τάσεις δόμησης.

Η επικάλυψη δαπέδων και τοίχων με το DUROCRET-DECO προσδίδει διαχρονική αισθητική, υδαταπωθητικότητα, υψηλές αντοχές και αντιχαρακτικές ιδιότητες. Δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας λιτών, φιλόξενων χώρων, με μονολιθική εμφάνιση ποικίλων γεωμετριών. Χάρη στην πολύ καλή πρόσφυση πάνω σε πλήθος υλικών, αλλά και στον εύκολο καθαρισμό της, βρίσκει εφαρμογές σε κουζίνες, λουτρά, καθώς και σε έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία του χώρου, όπως κτιστά κρεβάτια, τζάκια, κτιστά είδη υγιεινής (νιπτήρες, λουτήρες, ντουζιέρες) ή όπου αλλού η δημιουργική φαντασία επιθυμεί να δώσει πρωτοποριακές λύσεις με “χειροποίητη” εμφάνιση.

Πρόκειται για μία οικονομική λύση που σέβεται το περιβάλλον, από το οποίο προέρχεται, και αναδεικνύει το περιβάλλον που δημιουργεί. Ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση, σε πλήθος εφαρμογών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και συμβουλευθείτε το τεχνικό φυλλάδιο του DUROCRET-DECO.