Προστασία τοίχων από graffitti

Βαθμός Δυσκολίας

Με μερικές απλές και εύκολες εφαρμογές μπορούμε να βελτιώσουμε την εμφάνιση και ταυτόχρονα να παρατείνουμε το λειτουργικό χρόνο ζωής ορισμένων επικαλύψεων (πέτρες, μάρμαρα, βαμμένες επιφάνειες, διακοσμητικές επικαλύψεις κλπ.).

Προστατέψτε τους τοίχους σας από τα graffitti, ακολουθώντας τη βήμα προς βήμα διαδικασία που σας προτείνει η ISOMAT.

clean-13  clean-14

Το υπόστρωμα καθαρίζεται από σκόνες κλπ. πριν την εφαρμογή του ISOMAT AG 77. Το υλικό εφαρμόζεται σε 1-2 στρώσεις, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Η δεύτερη στρώση ακολουθεί αφού στεγνώσει πλήρως η πρώτη.

clean-15   clean-16

Η απομάκρυνση των graffiti μπορεί να γίνει εύκολα στην περίπτωση που η επιφάνεια έχει περαστεί προηγουμένως με ISOMAT AG 77. Ο καθαρισμός της επιφάνειας γίνεται με ζεστό νερό υπό πίεση ή τρίψιμο με σφουγγάρι.

clean-17   clean-18

Αφού απομακρυνθούν οι ρύποι, η επιφάνεια πρέπει να προστατευτεί εκ νέου με εφαρμογή 1-2 στρώσεων ISOMAT AG 77. Το ISOMAT AG 77 προστατεύει την επιφάνεια από graffiti, ρύπους κλπ. χωρίς να αλλοιώνει αισθητικά την εμφάνισή της.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

ISOMAT AG 77: Γαλάκτωμα για την προστασία επιφανειών από graffiti. Κατανάλωση: 50-100 ml/m , ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος.

ag-77