Στεγάνωση με ISOFLEX-PU 500

Βαθμός Δυσκολίας

isoflex-pu-500

Εξασφαλίστε στην ταράτσα σας στεγανοποίηση υψηλής ποιότητας και αντοχής για μεγάλο χρονικό διάστημα και εξοικονομήστε χρήματα, επιλέγοντας τη λύση που προτείνει η ISOMAT για πιο απαιτητικές εφαρμογές στεγάνωσης.

Το ISOFLEX-PU 500 είναι ένα πολυουρεθανικό επαλειφόμενο, στεγανωτικό δωμάτων, ενός συστατικού, το οποίο σχηματίζει μία ενιαία ελαστική και ατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις, με εξαιρετικές μηχανικές, χημικές και θερμικές αντοχές, καθώς και υψηλή ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και στην UV ακτινοβολία.

Είναι ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών και μπαλκονιών, ενώ τα πεδία εφαρμογής του περιλαμβάνουν κουζίνες, λουτρά, καθώς και σύνθετες εφαρμογές του κατασκευαστικού τομέα, όπως στεγανοποιήσεις σε σήραγγες και καταστρώματα γεφυρών. Συγχρόνως, αποτελεί μια εξαιρετική λύση για πράσινα δώματα, καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις ρίζες των φυτών.

Δώστε τέλος στα προβλήματα υγρασίας του κτιρίου σας και απαλλαχθείτε από την ανάγκη των εκ των υστέρων επεμβάσεων, εφαρμόζοντας το πολυουρεθανικό επαλειφόμενο στεγανωτικό δωμάτων ISOFLEX-PU 500.